Brian Jonestown Massacre


Jag tror jag ska börja behandla Morris såhär på scen.




I've been alone since '89

"Influences: We are inspired by /.../ and by the way Tina Turner manages to sing like she really loved Ike even though he was a mean fucker."


Igår låg jag vaken till fem. D ä ente najs.

Sesame Street

Lysande tidsfördriv när man är sjuk.



Musiksmak

Jag roade mig såhär på måndagskvällen med att göra en omröstning bland mina bästa vänner, dvs mina gosedjur, om deras musiksmak. Föga överraskande vann indierocken. Värt att notera är att Lill-Hälge tycker bäst om soulig hip hop, typ Kanye West, och lite reagge, samt att Ambjörn tycker bäst om surf-rock. Nasse tycker bäst om psykadelisk rock, typ Brian Jonestown Massacre.

Varje dag lär man sig något nytt, folk. Kom ihåg det!

I'm turning mean in uniform.

And if you want to shoot me down, down, down
For there is nothing left to call
There is no one on earth to see
Not through to the fog that's over me.

Idag kom de, inkräktarna.

Jag tittade nyss bort från datorn och döm om min förvåning när jag såg att ett täcke har lagt sig över hela Klostergården. I söder är det brandgult och siluetterna är fina, men här, här där jag är, är det som om någon draperat himlen med ett gråblått täcke. Dagen då våra vänner från yttre rymden anländer med moderskeppet kommer det att se ut såhär. Jag lovar.

Förresten kan man bli galen över att tolka I Väntan På Godot, något man nästan måste göra. Det är så många olika trådar att dra i. Om någon känner för att diskutera den med mig får ni säga till.

Helgen

"When I get to heaven, if it is not like this,
I'll just hop a cloud and I'm coming right back down here
Back to this heavenly bliss."

RSS 2.0