That's not at all what I meant

Någon har stulit min cykel och jag vet, det är i Lund och händer alla men fan, jag tyckte verkligen om den. Jag funderar allvarligt på att sätta upp en lapp på stället den cykeln blev stulen på och formulera mig ungefär såhär:

"Till dig som tog min cykel igår vill jag bara gratulera, du har gjort ett superklipp. Cykeln har varit min bästa vän i ur och skur och fungerar superfint. Kedjan kan behöva spännas en aning, det ordnar du med fördel hos cykelhandlaren precis vid juridikum, han är billig och kommer att hälsa dig med ett glatt humör. Jag och min nu stulna cykel var ofta där och hälsade på då jag tyckte att vår relation var så bra att den var värd att spendera pengar på. Bland de saker vi gjorde värdesätter jag nog mest alla de morgnarna vi tog oss till norra Lund och jag städjobbade, samt den sommaren vi delade ut tidningar i Hässleholms centrum. Du (cykeln) minns det nog väl, du har fortfarande kvar märken efter tidningsvagnen som fick hänka på dig. Till dig som nu upplever en fin sommar med cykeln rekommenderar jag att illa kvickt slipa bort de märkena, de är för mig omissigenkännliga, och om jag ser en cykel med de märkena igen kommer jag att springa efter och sakta men säkert tortera dig till döds.

Allt gott
Killen med cykeln

Ps. Vi planerade en cykelsemester i sommar som både jag och cykeln såg fram emot väldigt mycket. Du som nu cyklar på min bästa kompis bör ordna något liknande för att inte besvikelsen ska bli allt för stor för min vän. Vi hade planerat rutten Lund - Malmö - Köpenhamn - Helsingör - Helsingborg - Lund, men du är naturligtvis fri att välja vilken destination du vill. Ds."

RSS 2.0